Limburgse tuinaannemer '14-'15 en '15-'16 : GOUD


Voor het tweede jaar op rij is Sculptura uitgeroepen tot Limburgse tuinaannemer 2015-2016, dit maal in de categorie bedrijfsgroen met de herinrichting van de buitenomgeving van parochiezaal 'Klosterhof' te Lommel-Kattenbos.

Het winnen van deze wedstrijd is een bevestiging van het harde werk en het streven naar een kwaliteitsvol eind product.

Het project is beloond met een gouden medaille en lovende woorden van de vakjury : "Een doelgerichte aanpak van het openbaar groen zorgt er steevast voor dat ook hier een groene meerwaarde kan gecreëerd worden.  Tuinaannemer Sculptura bvba bewijst met dit project dat zo'n aanpak best knappe resultaten kan opleveren"

Naast de publicatie in De laureaten van de Limburgse Tuinaannemer Editie 2015-2016, is het project ook reeds verschenen in Het Belang van Limburg-De Markt van 5 december 2015 en in Info Lommel nr 210 januari 2016.

Vorig jaar werd Sculptura uitgeroepen tot laureaat Limburgse tuinaannemer 2014-2015 in de categorie tuinen tot 250 m² met een project in het Nederlandse Aalst-Waalre.

Het winnen van deze wedstrijd is de vrucht van het harde werk van jaren, hetgeen niet mogelijk zou zijn geweest zonder de steun van onze klanten en leveranciers.

Het project is beloond met de gouden medaille en lovende woorden van de vakjury : "Het mooi samenspel tussen een opvallende woningrenovatie en een tuinrenovatie leverde volgens de jury hier een knap project op. Bovendien zijn de uitvoeringen van de vele harde materialen in de tuin vakkundig gebeurd. Het gebruik van verschillende materialen zorgt bovendien voor een technisch uitgebreide vaardigheidskennis. Een extra pluspunt is zeker ook de goede samenwerking tussen opdrachtgever en de vrij jonge uitvoerders. De jury gelooft dan ook in een duurzame toekomst voor dit aannemersbedrijf!"

 

Sculptura ..... Vormt uw tuin natuurlijk !Copyright Sculptura BVBA